Music

Naast het maken en spelen van voorstellingen ben ik ook bezig met het maken van mijn eigen muziek.

Muziek is een essentieel onderdeel van mijn maker-, speler- en kunstenaarschap. 

De muzikaliteit van het lijf, de ruimte en zelfs fantasie, interesseert en inspireert me. Muziek als een voorstel tot gedachten, muziek als maker van een moment in de tijd.

Mijn muziek maak ik intuïtief en impulsief. Mijn stem is daarin het meest belangrijk maar ook werk ik graag met verschillende instrumenten. Ik gebruik instrumenten of objecten die ik vind passen in mijn muziek puur op mijn oren. De sfeer is folk achtig. Ik zoek naar een fantasierijke wereld in de muziek die ik maak en neem de luisteraar daarin mee. Mijn teksten schrijf ik zelf. Veelal in het Engels maar ook in het Nederlands. 

Je kan mijn muziek luisteren om alle muziek platforms, maar ook via de links hier beneden.

Nieuw werk: ROND
IMG_20180119_140148.jpg

Four English selfwritten, -performed & -arranged songs on ukelele, kalimba, piano and guitar.

'Pinecones' is availible on Spotify, iTunes, Deezer, Amazon, Google Play Music, and more.

You want a real one?

Click below, and I'll send you one...

My new album 'Pinecones'

ROND, een cyclus van songs gebaseerd op de maanden van het jaar. Uitgangspunt in ROND is mijn stem. De stem leidt je mee door het jaar en omringt je in meervoud, alsof je steeds dieper een bron in zwemt of steeds verder een berglandschap in loopt. De stemmen maken de ruimtes en de wegen, kronkelend door het jaar heen.

Instrumenten die ik zal gebruiken zijn gitaar, ukelele en een drum. Maar ook een verzameling van gevonden geluiden uit de wereld: zoals het schuren van een stok langs ribbels op de grond of het geluid dat schaatsten maken op het ijs.

Stars on Your Skin
DSC_0824 kopie.jpeg

Tijdens de corona pandemie en de eerste lockdown in Nederland startte ik samen met componist en pianist Marko Ivic een samenwerking. We konden niet samen in een ruimte zijn, wel hadden wij internet tot onze beschikking. Met het dogma om niet vaker dan 6x een song heen en weer te sturen, maakte we improviserend muziek. Onze single Stars on Your Skin is de eerste release uit deze sessies.

Pinecones

In 2018 bracht ik zelfstandig mijn eerste album Pinecones uit. De muziek is geschreven, gespeeld en geproduceerd door mij.